Print << Terug

weekjournaal 26

Goedemiddag. Wat leuk dat jullie allemaal weer het weekjournaal lezen. Een kort weekje deze week, want maandag waren we weer een extra dagje vrij vanwege de Pinksteren. Marijn en Duco troffen elkaar op Terschelling. Ze waren allebei een weekend op het eiland. En zelfs 'zover weg' hebben ze nog samen gespeeld. Echte vrienden dus! Juf Klaartje vierde op 2e Pinksterdag haar verjaardag. We hadden haar een k(l)aartje gestuurd. Nog van harte gefeliciteerd juf. Wes had een minder leuk weekend. Hij hoorde dat zijn vader een ongeluk met de motor had gehad. Hij ligt daarom in het ziekenhuis van Groningen om operaties te ondergaan. Dat was allemaal wel even schrikken. Wes mocht gisteren even bij zijn vader op visite. Echt wel heel fijn. We wensen je vader heel veel beterschap.
Deze week gingen we voor het laatst gesplitst naar school. Een kleine groep in de klas en de andere helft thuis. We hebben allemaal heel hard gewerkt. Sommige kinderen vonden het op deze manier werken eigenlijk wel fijn, anderen zijn blij dat de hele klas weer bij elkaar is.
Dani zag er wel heel stoer uit. Hij had namelijk een oorbel laten schieten. Gelukkig had het niet zoveel pijn gedaan. Dani was trouwens sowieso wat baldadig deze week. Zo liet hij ineens de meester schrikken, wilde hij niet even de lampen voor mij uitdoen en had hij zijn huiswerk niet mee naar school genomen. Toch al een beetje aan het puberen? Van Maas hebben we een hele stapel Donald Duck pockets gekregen. Kunnen we lekker Duckies lezen. Dank je wel Maas. Chayen was donderdag ziek. Ze had erg last van buikpijn. Nu moet ze binnenkort naar een arts die haar verder gaat onderzoeken. Beterschap Chayen. KRAAK, KRAAK, KRAAK. Wat was dat nou weer voor eng geluid. Het bleken de vingers van Charlotte te zijn. Ze kan deze namelijk kraken. Laat de meester daar nou net niet tegen kunnen.....Voor taal moesten we een formele brief schrijven aan iemand van het koningshuis. Moeten we hem echt schrijven, of mogen we hem ook typen? Schrijven dus en precies zoals het hoort. De kinderen deden het erg goed. De brieven zagen er prima verzorgd uit! In de pauzes wordt druk 'rond de tafel' gespeeld. Een spel rond de tafeltennistafel. Dit gaat er soms heel fanatiek aan toe. Gelukkig wordt er ook heel sportief gespeeld. Zo gaf Isa eerlijk toe dat ze af was, deelde Sybrand complimentjes uit en werd er veel gelachen rond de tafel. Maaike gaat vandaag voor een hondje krijgen. Ik heb hem (of haar) al gezien, wat schattig zeg. Ik hoop dat jullie hem (of haar) krijgen.

Het is weekend. Maandag gaan we eindelijk weer gezellig met z'n allen naar school. Kunnen we met de hele groep de musical oefenen. Nemen jullie alle attributen voor de musical maandag mee? Dinsdag is de topotoets. Zijn jullie deze ook al aan het leren? Donderdag is Maaike jarig. Feestje!! Dat is volgende week. Eerst weekend. Geniet er van! 

Grej of the Day van deze week: een boot met een gat. Was wel cryptisch. Het antwoord was Schiphol. 

Grej of the Day van deze week:  
 Wat wordt natter als het droogt? Lastig! Heel veel succes met het vinden van het antwoord.
Media
  • thumbnail_6443ac79-c2a6-4d39-b17f-643aadb53632

Mijn kind


Klik hier om naar de groepenpagina te gaan.